2528 maj 2023
Mitt program
2528 maj 2023
Mitt program

En ny internationell designfestival i Malmö

Lokstallarna under SSDD 2022

Southern Sweden Design Days är en årlig festival som synliggör och bygger kunskap kring design – med fokus på hållbarhet, samverkan, utveckling och innovation. Under fyra dagar fylls Malmö med design genom utställningar, seminarier, workshops och nätverksevent. Arrangeras av Form/Design Center.

Main location

Main Location

På Main location visas större utställningar med tydlig koppling till årets tema "Dissonans". Ansökan till Main location är öppen 9 december–31 januari.

Läs mer
folkets park

Var med och ställ ut i Folkets Park PRE-SSDD!

27 mars–27 april visas smakprov inför Southern Sweden Design Days i utomhusutställningen PRE-SSDD i Folkets Park i Malmö. Du som deltagare har möjlighet att visa upp din process och visioner inför SSDD i fysisk form.

Läs mer
Mitt möllan entre

Tips på lokaler

Är du en deltagare som ännu inte hittat lokal? Vi listar olika typer av lokaler som finns tillgängliga för SSDDs deltagare, ex. kontorslokaler, tomma fastighets- eller industrilokaler, pop-up i butikslokaler och utomhusplatser.

Lokaler
Dissonance

Tema 2023 – Dissonans

Tema för Southern Sweden Design Days 2023 är dissonans. Dissonans är ett tillstånd av obalans – en känsla av att något inte stämmer. Dissonans kan väcka oro, men ger ofta upphov till innovativ utveckling i sin ständiga strävan efter harmoni.

Läs mer
SSDD 2022 Lokstallarna

Bli partner

Bli delaktig i att sätta södra Sverige på kartan som en kreativ, innovativ och framåtblickande region.

Läs mer
Bli volontär under SSDD

Bli volontär

Southern Sweden Design Days besöks årligen av tusentals personer och tillsammans med våra volontärer vill vi skapa den allra bästa upplevelsen för våra besökare! Som volontär får du ett utökat kontaktnät, erfarenhet och framför allt en rolig och spännande upplevelse.

Ansök
SSDD 2022 Lokstallarna

SSDD 2022 i siffror

Hur många besökte festivalens fyra dagar? Hur många innehållsskapande aktörer deltog? Omnämndes SSDD i internationell press? Vi har sammanställt designfestivalen 2022 i siffror.

Läs mer
SSDD 2021

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad! Ta del av nyheter och utvalda höjdpunkter under Southern Sweden Design Days.

Prenumerera