2326 maj 2024
Mitt program
2326 maj 2024
Mitt program

Malmös internationella designfestival

SSDD

23–26 maj 2024 fylls Malmö med en mängd utställningar, seminarier och workshops på flera platser i staden. Lokstallarna är festivalens huvudarena med 6 000 kvm utställningar, food court, aktiviteter för barn och mycket mer. Southern Sweden Design Days arrangeras av Form/Design Center.

Resonance – Konsthantverkscentrum. SSDD23.

Detta är Southern Sweden Design Days

För fjärde året i rad bjuder Southern Sweden Design Days in besökare från hela världen till Malmö för att utforska den kreativa och dynamiska designscenen. Designfestivalen lockar fler och fler besökare varje år och arrangören Form/Design Center ser ett brett växande intresse för hur design kan bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Om designfestivalen

Se festivalfilmen

Inspireras av 2023 års festival! Drygt 30 000 besökare fick uppleva ett fullspäckat program med över 160 programpunkter, på mer än 60 olika platser i Malmö.

Till galleriet
CARE grafik

Tema 2024: CARE

To CARE – att ta hand om och tillgodose andras behov. Årets tema sträcker sig över ett brett spektrum från det intima och personliga till storskaliga, globala sammanhang.

Läs mer
Southern Sweden Design Days 2023

Bli partner!

Bli delaktig i att sätta södra Sverige på kartan som en kreativ, innovativ och framåtblickande region. Som partner till Southern Sweden Design Days får din organisation en värdefull plattform med positiva associationer, många oväntade möten och en bred exponering för nya och befintliga målgrupper i ett högprofilerat designsammanhang.

Läs mer
Main location SSDD 2023

Bli stödpartner

Vill du stötta Southern Sweden Design Days på ett snabbt och enkelt sätt? Bli Supporting partner direkt på hemsidan för 5000 kr och få inbjudningar till nätverksträffar och invigningsfesten!

Läs mer
Lokstallarna under SSDD 2023

Main Location, Lokstallarna

De gamla järnvägsverkstäderna Lokstallarna i Malmö kommer vara en samlingsplats för Southern Sweden Design Days med över 6000 m² utställningsyta, matverkstad och en livestudio med seminarier och panelsamtal inför publik.

Se mer
Lokstallarna 2023

Köp din biljett till Main location här

Biljetten ger inträde till Main location, Lokstallarna i Kirseberg, och är giltig för festivalens samtliga fyra dagar.

Läs mer
1 + 1 = 3 Adorno Collection

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad! Ta del av nyheter och utvalda höjdpunkter under Southern Sweden Design Days.

Prenumerera