Tidslinje

• 23 jan 2020

Infomöte/Locations

Har du en yta att upplåta eller är designer som inte ännu har hittat en plats för ditt event under Southern Sweden Design Days? Välkommen till infomöte om locations!

 

Den 23 januari bjuder vi in till open mic/infomöte, då olika förslag på tillgängliga platser/lokaler kommer att presenteras. Genom detta infomöte vill vi skapa ett forum där tips och kontakter kan förmedlas för att hjälpa deltagare att hitta en lämplig plats för sin medverkan.

Mötet genomförs utifrån formatet open mic = öppen scen, där vem som helst är välkommen att berätta om ytor som finns att tillgå (storlek, karaktär, förutsättningar, ev. begränsningar). Du som har en yta att upplåta och vill delta vid infomötet, meddela oss senast den 20 jan via hello@southernswedendesigndays.com. Om du vill visa bilder, skicka dem i förväg!

Vid mötet kommer vi också att informera om Southern Sweden Design Days Main Location, Lokstallarna, som kommer att vara en knutpunkt för dagarna och utgöra plats för invigningsfest, presslounge, föredrag m.m. Det finns även möjlighet för deltagare att ansöka om en plats på Main Location för att ställa ut (obs begränsat antal). Vid mötet går vi igenom priser för yta, vad som ingår, hur man ansöker etc.

 

PLATS: Form/Design Center
ARRANGÖR: Form/Design Center
DATUM: Tors 23 jan 2020 kl 10.00 – 12.00
KOSTNAD: Gratis
ANMÄLAN:Anmäl dig senast måndag 21 jan (begränsat antal platser).

Bilder från eventet

• 21 nov 2019

Infomöte/Call for Entries

Välkommen till ett infomöte om Southern Sweden Design Days den 21 nov 2019 på Form/Design Center i Malmö! 

Under perioden 21 nov 2019 – 31 jan 2020 är det möjligt att anmäla sig för att delta i Southern Sweden Design Days 2020. På infomötet kommer vi att gå igenom hur anmälan går till samt riktlinjer och villkor för medverkan, presentera temat för 2020 och fira att anmälan är öppen!

 

PLATS: Form/Design Center
ARRANGÖR: Form/Design Center
DATUM: Tors 21 nov 2019 kl 16.00 – 18.00
KOSTNAD: Gratis
ANMÄLAN: Anmäl dig senast måndag 18 nov (begränsat antal platser).

 

Bilder från eventet

• 7 maj 2019

Kick off/Workshop på Form/Design Center

Välkommen till workshop/kick-off inför Southern Sweden Design Days 2020!

Form/Design Center bjuder in till en samskapande process där vi tillsammans definierar vad Southern Sweden Design Days ska bli. Välkommen till en workshop den 7 maj kl 9.00 – 12.00 där vi under ledning av Emma Estborn från InUse tillsammans utforskar varför vi gör eventet, vad som är viktigt för oss, och identifierar viktiga komponenter och riktningar. Förbered dig genom att välja ut ett exempel på ett sammanhang/event som inspirerar dig.

 

PLATS: Form/Design Center
ARRANGÖR: Form/Design Center
DATUM: Tis 7 maj 2019 kl 09.00 – 12.00
KOSTNAD: Gratis
ANMÄLAN: Anmäl dig senast fredag 3 maj (begränsat antal platser).

Se presentationen här »

Bilder från eventet